Hester, hunder og andre dyr

Jeg har også gode erfaringer i møte med bl.a. hest og Hest. Lørenskog, januar 2014 - Kopi - Kopihund.

Kroppsterapi/avspenning kan virke forebyggende og lindrende ved eksempelvis stress, fordøyelsesproblemer, humørsvingninger, adferdsutfordringer, vannskjøtsel, muskelspenninger, belastningsskader og andre vondter/plager.

Ønsker du et tettere forhold og et bedre samarbeid med din hest, er det fint å være tilstede under behandlingen. Med sitt følsomme og spirituelle vesen er hesten ofte en god veiviser.  

Jeg behandler/underviser helst med eier tilstede, og jeg behandler/underviser også eieren, om ønskelig;  «Ofte erfarer vi at behandling på eier vil påvirke dyret positivt, og omvendt» («Følelser hos mennesker og dyr», artikkel av veterinær Are Thoresen. Se under «Artikler»). 

Behandlingen kan frigjøre spenninger, bedre pust og stimulere til økt produksjon av hormonene som er med på å styrke immunforsvaret. Økt trivsel og velvære er ofte noe av det man kan observere i etterkant. 

Når behandlingen skjer der det er flere dyr tilstede (f.eks. i stallen), later det til å ha en god sekundær-effekt også på de andre dyrene.  Dyr i alle aldre, også eldre, «pensjonerte» dyr kan ha stort utbytte av denne form for behandling.

Behandling av dyr har et variert tidsperspektiv; alt fra noen få minutter til en drøy halv-times tid eller lenger. Det kan ikke forutbestemmes.

Ta kontakt for avtale.

 I Folloregionen, på Østlandet, i Oslo og Viken  –  andre deler av landet også mulig.

              Med hest                                    

Hest. Lørenskog, januar 2014 - Kopi - Kopi - Kopi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s